Domovská stránka > Články > Výsledky HMČR Mix 2009
Podstránky:
Pohledy zevnitř

Výsledky HMČR Mix 2009

1. Prague Devils (Praha)
2. F.U.J. (Praha)
3. Žlutá Zimnice (Praha)

4. Terrible Monkeys (Praha)
5. Pražská sedma (Praha)
6. Atrofované ruce (Plzeň)
7. 3SB (České Budìjovice)
8. Frkot(Olomouc)
9. PeaceEgg (Písek)
10. Rektální vyšetření (Brno)
11. ČVUT (Praha)
12. Hairy Jet (Jičín)
13. Exit (Ústí nad Labem)

Spirit of the Game: Atruc

Výborně hrající FUJ ...

... jsme bohužel nepotkali, říká Michal "Čupčák" Ševčenko

Tentokrát jsme v Chomutově trošku ostrouhali a máme jen bronz. PD nám oplatili naši kulišárnu z loňska: ve skupině prohráli zápas (s TM), a proto nás potkali už v semifinále. Tam jsme na nì nestačili a podlehli o 2. body. V bitvě o 3. místo jsme smetli TM. Stříbro mají F.U.J., kteří mimochodem hráli výborně, ale my je bohužel nepotkali. Jinak úroveň byla celkem bídná, hráli jsme jediný slušný zápas.

Čupčákův report z loňského mistrovství je k přečtení zde na Frisbee.cz.

Lidi, to byl bájo turnaj ...

... je názor vanoucí z českobudějovického týmu 3SB. Týmu, který si jel opravdu jen zahrát. Nakonec to ale dopadlo nad očekávání dobře, jak dále popisuje Anna "Áňa" Zvěřinová z 3SB.

I přes to, že naše rozcvička nebyla ideální a i přes to, že PeaceEgg byl už rozehrán, v našem prvním zápase jsme si doběhali pro vítězství. Wow, všichni dost překvapení, my jsme porazili PeaceEgg! V MIXu! Fakt dobrý... Další zápas byl se Zimnicí, do kterého jsme nastoupili s patřičným respektem a očekávali tak trochu výprask. Jaké bylo překvapení, když jsme během zápasu vedli! Pak nám ale, hlavně holkám, došly síly a Zimnice vyhrála 11:6. Ale i tak, hezký výsledek a opětovné překvapení.

Zápas s Atrucem nám ze začátku vyloženě utekl. Holky neměly zase tak běhavý, ale šlo jim to hezky a my jsme jakoby ze začátku vůbec nevěděli. Tři minuty před koncem byl stav 8:5 pro Atruc. Po ohlášení konce času to bylo 8:8. Poslední, rozhodující bod. Nervy napnuté, ale nakonec Honza chytá disk a my jsme mohli být nadšení. Jako každý zápas s Atrucem byl i tenhle spiritově na výbornou a v kolečku jsme se ještě dost pobavili 


Jak je vidět, Atruc nevyhrál Spirit jen tak pro nic za nic. Pozorný účastník turnajů si všimne, že Atruc vyhrává Spirit poměrně často.

Áňa pokračuje: Zápas o umístění, o 7. místo, nás čekal s Frkotem, kterého jsme se dosti báli, teda hlavně jejich holek. Veu, Aswee... hm... Ale nakonec to vůbec nebylo tak hrozný a Frkot jsme porazili a získali sedmé místo. Možná to bylo tím, že jsme na začátku zcenzurovali pokřik na "AVRUK, AVRUK, AVRUK, 3SB!". Myslím, že na MIX a na 3SB máme pěkný výsledek!

Boj o finále byl nelítostný, alespoň z pohledu nezávislého diváka.

O finále hráli TM s FUJ. Byl to dost dobrý zápas, ale hodně napjatý a nakonec skončil vítězstvím FUJ. TM asi štvalo, že prohrávají a tak to bylo takový drsný, hodně emocí ve vzduchu. Druhé semifinále svedlo do sebe PD se ŽZ a radovali se Prague Devils, inu... Ale Zimnice je krásně trápila tou jejich zónou a mnohokrát je dobře ubránili.

Ucelený report z turnaje je, jako vždy, na cestě a máte se jistě na co těšit.

Videa z turnaje

Jak to v Chomutově vypadalo v pohybu můžete vidět na následujících videích od Žluté Zimnice a týmu Frkot.

Žlutá Zimnice

Frkot


Autor: Redakce, 2. 2. 2009

Hlavní menu
Články | Týmy v ČR | O frisbee | Výsledky | Chci začít | Liga ultimate |
© Frisbee.cz
Zobrazení pro mobil / Klasické zobrazení