Domovská stránka > Články > Čeští junioři na Vienna Winter League 2012
Podstránky:
Pohledy zevnitř

Čeští junioři na Vienna Winter League 2012

Vídně se jako už tradičního turnaje zúčastnilo několik českých týmů. Velké zastoupení měly juniorské týmy, ve women divizi jsme měly dva složené pouze z juniorek, v juniors startoval jeden tým mladých alejáků (pražské gymnázium hrající Středoškolskou ligu) a druhý složený z juniorů KŠ a FUJ.

V dalších kategoriích si zahráli Prague Devils, PeaceEgg a Velká Morava, viz výsledky turnaje.

Junioři

Naše pánské naděje si vedly více než dobře. Alej se prodrala sehranou hrou až do finále, kde už ovšem nedokázala porazit italské John Doe a skončila na krásném druhém místě. Hned v závěsu se nenechali zahanbit naši junioři a odvezli si zasloužené bronzové místo.

Juniorky si v ženské divizi vedly také obstojně. Dokázaly přehrát leckteré dospělé týmy a snažily se sesbírat co nejvíce zkušeností. S vypětím všech sil se jeden holčičí tým umístil na 10. a druhý na 15. místě z 20 zúčastněných týmů.
 
Složení juniorských týmů: 
Czech junior women 1: Markéta Pilátová, Lucie Vávrová, Malvína Bočková (FUJ), Kateřina Šimonová (CHŽ), Kristýna Kroupová, Žaneta Holečková (KŠ)
 
Czech junior women 2: Barbora Jarníková, Tereza Šmigolová (FUJ), Veronika Říhová (Trubky), Kateřina Janská, Anna Miltová (KŠ), Eva Havelková (VM)
 
Czech junior open: Pavel Dohnálek, Dominik Hataš, Martin Bartoň, Michal Štulpa (KŠ), Gymli, Skokan, Matěj (FUJ)
 
Alej: Lukáš Hrachovina, Ondřej Suk, Jiří Majer, Jiří Bartoš, Tomáš Dvořák, Vojta Vrzal, Kristián Hrušák, František Holub
 
Vídeň opět nezklamala a s výjimkou sobotní večerní bouřky a zrušení následných zápasů, které se zkrátily a přesunuly na neděli, celý turnaj proběhl bez chybičky a večerní párty ve stylu 80. let si všichni nadmíru užili.

Autor: Káťa (KŠ), 30. 4. 2012

Hlavní menu
Články | Týmy v ČR | O frisbee | Výsledky | Chci začít | Liga ultimate |
© Frisbee.cz
Zobrazení pro mobil / Klasické zobrazení