Domovská stránka > Články > Déšť a bláto - EUCQ 2011
Podstránky:
Pohledy zevnitř

Déšť a bláto - EUCQ 2011

Kdy: 28. 5. - 29. 5. 2011
Kde: Šardice
Pořadatel: FUJ
Kategorie: open, women
Startovné: 2500 Kč/tým, 250 kč hráč

Tři fotbalová hřiště, na kterých trénuje například i česká fotbalová dvacítka, čisté, rekonstruované zázemí, bodří Jihomoraváci. Vypadalo to na příjemný víkend ve vinném kraji. Jen předpověď hlásila na pátek déšť, který měl postupně ustávat a přejít v jasno a slunečno... Takže, pršet začalo v pátek kolem páté hodiny odpoledne a přestalo v sobotu v osm večer.

Open

Travnatá hřiště povolila hned dopoledne. Naopak umělka držela a hladina v kalužích stoupala... V openu se v sobotu alespoň stačily odehrát zápasy ve skupině a osmifinále, které rozhodly o složení horní osmičky. V neděli už na trávě opravdu nešlo hrát, open se přesunul na umělku, a to jen horních osm týmu, u kterých bylo třeba určit nasazení do Mariboru.

Women

Ženy odehrály pouze svoji skupinu - každý s každým, výsledky (tentokrát bez zacyklení) určily nasazení do Mariboru. Poprvé se představila česká juniorská reprezentace do 20 let. V dospělé kategorii to pochopitelně měly těžké, ale ač skončily na posledním místě, ukázaly holky, že je frisbee baví a že mají před sebou dlouhou kariéru. :-) Zahrát si jednou za čas bez kluků nebo zkušenějších spoluhráček bylo určitě dobrou zkušeností. Držíme palce na EYUC.

Pořadí open

  1. Silence (ČR)
  2. Mor ho (SK)
  3. Uprising (PL)
  4. LOL (Maď.)
  5. Freebees (PL)
  6. Huck Norris (Slov.)
  7. Girl Stays Home (PL)
  8. Velká Morava (ČR)
Další pořadí je složité určit, protože v neděli se spodní skupiny již nedohrávaly.

Pořadí women

  1. Hot Beaches A (ČR)
  2. LayD"s (SK)
  3. Hot Beaches B (ČR)
  4. Huntimate (Maď.)
  5. Whatever (PL)
  6. Sky This (PL)
  7. Czech juniors (ČR)
Na EUCR postupuje sedm týmů z openu a šest z žen. HB do dalších kol staví už jen jeden tým. Evropské série EUCS vyvrcholí na přelomu září a října v Bruggách.

Autor: Míša, 1. 6. 2011

Hlavní menu
Články | Týmy v ČR | O frisbee | Výsledky | Chci začít | Liga ultimate |
© Frisbee.cz
Zobrazení pro mobil / Klasické zobrazení